Våra områden

Här finns våra fastigheter

Kv. Harald, Centrum

Klassiskt och trivsamt mitt i city


Att bo innanför cityringen har sina fördelar med närheten till affärer, shopping, evenemang, kultur, restauranger och nattliv. Till tågstationen är det bara 5-10 minuters promenad.

Harald är den äldsta och minsta fastigheten i vårt bestånd med 17 st lägenheter. Fastigheten består av 1:or och 2:or, och endast en 3:a.

Kv. Jonas, Centrum

Stiligt boende på Domkyrkoesplanaden


Att bo innanför cityringen har sina fördelar med närheten till affärer, shopping, evenemang, kultur, restauranger och nattliv. Till tågstationen är det bara 5-10 minuters promenad.

Kvarteret består av två fastigheter med gemensam innergård.

Kv. Norrmalm, Norrmalm

Traditionellt område nära till friluftsliv


Blåsbo är ett äldre bostadsområde som ligger på gångavstånd från centrum i närheten av Svartån. Rocklundaområdet ligger ligger endast ett par minuter bort och kan erbjuda det mesta i friluftsliv såsom motionsspår, träningsanläggning, hockey-, bandy- och fotbollsarena. Det är även nära till Mälardalens högskola.

Blåsbo ligger på gångavstånd till Västerås centrum som kan erbjuda det mesta. Med bil går det lätt och snabbt att ta sig till några av Västerås större köpcentra som Erikslund och Hälla.

Avstånd till city ca 0,5 km.
Cykel till city ca 5 min
Buss till city ca 5 min

Kv. Klockarfar, Klockartorpet

Lugnt och grönt med parkområden


Klockartorpet är ett lugnt och trivsamt bostadsområde. Området ligger endast några minuters gångväg ifrån Västerås lasarett. Mitt i området finns ett mindre parkområde.

I området finns det flera mindre butiker av skiftande karaktär t ex inredningsbutik, frisör, pizzeria m.m. Det finns förskolor i området. Det är 5 minuters bilväg från Hälla köpcentrum.

Avstånd till city ca 2 km
Buss till city 5-10 min
Cykel till city 10-15 min

Kv. Kata, Oxbacken

Ett stenkast från centrum


Oxbacken är ett äldre centralt bostadsområde. Från Oxbacken är det nära till ett av Västerås populäraste utflyktsmål Djäkneberget. På Djäkneberget finns bl.a. restaurang och café. Det är också nära till Mälaren och Lögarängsbadet som lockar många besökande under sommaren. Till city med dess rika utbud av service och kultur är det endast några minuters promenad.

Oxbacken har ett mindre centrum med bl.a. matvaruaffär, pizzeria, frisör, vårdcentral, kemtvätt m.m. Övrig service finns på gångavstånd i city.

Avstånd till city ca 500 m.
Buss till city ca 2 min.
Cykel till city 3-5 min.

Avorum

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå