Om Avorum

Avorum Fastigheter är ett privatägt fastighetsbolag som äger och förvaltar bostadsfastigheter i Västerås. Vår ambition är att alla våra hyresgäster skall trivas och känna sig trygga i våra bostadsområden. Vi tror på ett långsiktigt förvaltande med snabb kvalitativ service, där våra hyresgäster alltid står i centrum.

Vi har lång erfarenhet i branschen. Fram till november 2015 förvaltades våra fastigheter av Ludvigssons Fastigheter, vilket tillhörde de större och välrenommerade privatägda fastighetsförvaltarna i Västerås. Ludvigssons Fastigheter drevs delvis av samma ägare som Avorum Fastigheter gör. Fler av våra fastighetsskötare har lång erfarenhet av branschen och känner väl till våra fastigheter.

Avorum Fastigheter har länge prioriterat god standard i sina lägenheter. På senare år har även utomhusmiljön blivit viktigare och viktigare, dels för oss som ägare men även märker vi att det är något som efterfrågats och uppskattas av våra nuvarande och blivande hyresgäster.

Vi ser det som ett gott tecken att vi fortfarande har förmånen att ha hyresgäster som bott hela sina liv inom vårt fastighetsbestånd, några få till och med i samma lägenhet. Många letar sig även tillbaka till oss efter några år i villa eller på annan ort.

Kontakta oss

Här kan du läsa mer om….

Läs mer

Intresseanmälan

Här kan du göra din intresseanmälan hos oss. Välkommen!

Läs mer